Megrendelés menete
Ez a megrendelés leadásának és feldolgozásának folyamata

Kétféle módon adhat le megrendelést:

Lépés 1

Megrendelés menete – Online áruház

Miután kiválasztott egy kész garázst a weboldalon elérhetőek közül, folytatnia kell a megrendelést. Töltse ki az űrlapot személyes és elérhetőségi adataival. A megrendelés elküldése után tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése és a részletek tisztázása érdekében. Ebben a szakaszban nem kell fizetnie. A fizetés a garázs telepítése után történik. Online rendelés.

Lépés 2

Hívjon! – (06) 20 5264 358

Ha nem talált megfelelő garázst a weboldalon, telefonon is megrendelhet. Az interjú során tanácsadónk figyelembe veszi az összes követelményt, és segít a megfelelő garázs kiválasztásában. Ebben a szakaszban sem kell fizetnie.

Lépés 3

Mi fog hívni

A megrendelés teljesítése során tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot az összeszerelés napjának és idejének egyeztetése érdekében. Általában a tervezett összeszerelés előtt 7 nappal lépünk kapcsolatba az ügyféllel.

Lépés 4

Minden garázsok ingyenes összeszerelése

A garázst szakképzett csapat állítja össze körülbelül 1 óra alatt. Az atipikus garázsok telepítése valamivel hosszabb lehet. Fontos, hogy az alap, amelyre a garázst fel fogják szerelni, az érkezés előtt elkészüljön. A alap előkészítésével kapcsolatos összes szükséges információ megtalálható az útmutatóban – Az alap előkészítése.

Lépés 5

Szállítás és szerelés ingyenes

A garázs összeszerelésének befejezése után a fizetés megtörténik. Az ügyfél kérésére különféle befejezéseket készítünk. Az ár nem tartalmazza az aljzathoz való rögzítést!