Ajánlat
Egybállomásos Standard
LemezGarázsok Ajánlat

Ajánlatunk mobil garázsokat tartalmaz 700 000 Ft-tól. Cégünk Mobile-Garage s.c. funkcionális mobil garázsokat, beálló, kutylakennel és egyéb acél- és lemezszerkezeteket kínál. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Különös figyelmet fordítunk az esztétikára és a pontosságra. A vevő kérésére garázst lehet építeni zárt, horganyzott profilból. Online Ajánlat.

Kettős Szerkezetek
Dupla Mobil Garázs

A cégünkben dolgozók olyan szakemberek, akik tapasztalattal rendelkeznek az acél- és lemezszerkezetek tervezésében, gyártásában és összeszerelésében. Különös figyelmet fordítunk a kivitelezés megbízhatóságára és minőségére, valamint a felajánlott garázs esztétikai értékére. Lehetőség van a falak és kapuk bármilyen színkonfigurációjára. Kiválaszthatja a tető típusát is.

Dupla Mobilgarázs 6m x 6m Nyeregtető - Dió
Dupla Mobilgarázs 6m x 6m Nyeregtető Dió
Széles Színválaszték
Tripla Garázsok

Sok éves munkánk a mobil építőiparban magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a legmagasabb minőségű termékek és alkatrészek alapján. Tanácsadási és technikai segítséget nyújtunk a megfelelő és optimális garázsszerkezet kiválasztásában, amely megfelel az ügyfelek követelményeinek és preferenciáinak. Válassza ezt a terméket, ha ha fontosak: hosszú távú tartósság és nagy ellenállás.

Három kocsis garázs Prémium 9m x 5m Dió Mélyfekete
Mobilgarázs/tároló 12 m x 7 m matt fekete natur fa színű
Aranytölgy | Dió
Prémium Mobil Garázs

Ha garázst vagy más építményt kíván vásárolni, akkor szakmai tanácsokat és szilárd kivitelezést nyújtunk, beleértve az ügyfélnél történő összeszerelést is. Vonzó árakat kínálunk a termék minőségéhez viszonyítva. Extra fizetett opciók: PVC ablak 60cm x 80cm, extra ajtó 200cm x 97cm, automata a kapuhoz, nyeregtető acélcserépből + ereszcsatornák PCV.

Mobilgarázs-Prémium-3,5m-x-5m-Dió-színű
Mobilgarázs 3,5m x 5m - Hátra lejtős tető - Dió + Mélyfekete
Széles Színválaszték RAL | MATT
Dupla Prémium Garázsok

A prémium kivitelű lemezgarázsok azoknak az igényes vevőknek lettek megalkotva, akiknek fontos a kivételes esztétikum és funkcionalitás. A famintázatú lemezzel burkolt prémium garázs olyan, mintha valóban fából lenne. Minden garázsok és szerkezet ingyenes összeszerelése. Nem igényelünk előlegfizetést – fizetés kézbesítéskor.

Válasszon és vesz egy garázst
Tripla Prémium Garázsok

A garázs ára tartalmazza a szállítást és az összeszerelést. Az ügyfél kérésére különféle befejezéseket készítünk. Miért érdemes a prémium kivitelű garázst választani? RAL színskálából kiválasztható színes, illetve famintás lemez színazonos szegecseléssel. Lemez szegések a sarkokon, illetve az ablakok körül. Kilinccsel záródó ajtó, illetve lakatoló fülek.

Tripla MobilGarázs Prémium 15m x 6m - Aranytölgy színű
Három-kocsis-garázs-Prémium-11m-x-6m-Dió-Antracitszürke
Szerkezetek Egyedi Megrendelésre
Garázsok háztartási helyiséggel

Kínálatunk fényes matt és fa-szerű lemezeket tartalmaz. Gyártási technológiáink fejlesztésével és a felhasznált alapanyagok skálájának bővítésével igyekszünk az egyéni igényeket kielégíteni. Megrendelőink saját elképzelésükhöz tudják igazítani garázsukat. Az egyes elemek és kiegészítők tetszőlegesen variálhatók.

Kerti tároló 6 x 3 m hátra lejtős tető natúr fa Aranytölgy
A legjobb árak
Raktárak egyedi megrendelésre

Ha garázst vagy más építményt kíván vásárolni, akkor szakmai tanácsokat és szilárd kivitelezést nyújtunk, beleértve az ügyfélnél történő összeszerelést is. Gyártóként a legkedvezőbb árakon tudjuk kínálni termékeinket. A weboldalunkon feltüntetett árak mindig bruttó árak, melyek tartalmazzák a megrendelt épület szállítását, összeszerelését.

Csarnok/Raktár 8m × 8m Antracitszürke és rézbarna színű
Bármilyen Színű Panel
Kukatárolók

A teljes szerkezet tartós horganyzott profilból készül, amely garantálja a merevséget és a stabilitást, és véd a korróziótól. Különböző típusú szeméttel való érintkezés esetén szükséges. A kerti tárolók 145.000 Ft közötti áron kaphatók mérettől, kiviteltől, kiegészítőktől függően. További lehetőségek: esővízcsatorna.

Kukatároló 1,2m x 1,2m Dió és mélyfekete - Hátra lejtős tető
Kukatároló-4m-x-2m-Antracitszürke-és-feher-alumínium---Hátra-lejtős-tető
Vásároljon Most
Kutyakennelek

A garázskínálatunkat kiszélesítettük új gyártmányunkkal, a kutyaólakkal (Kutyakennelek). Tartós és esztétikus anyagokból készülnek, amely komfort körulyményeket készít minden kutyának. Alap kutyakennelünk szabványos felépítésű, amely alacsony ára ellenére rendkívüli tartósságot és biztonságot nyújt kutyájának.

Kutyakennel 3m x 2m horganyzott szerkezet fából készült falak