VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

A szállítás 7-45 munkanapon belül garantált. A szállítás pontos időpontjáról 2-3 nappal korábban telefonon értesítjük. Online rendelés.

Kollégáink akkus csavarozókkal dolgoznak illetve rendelkeznek áramfejlesztő aggregátorral. Elektromos áramra csak a dűbelezésnél a beton fúrásához használt ütvefúróhoz van szükség.

A fogadó alapnak vízszintesnek kell lennie! A legmegfelelőbb egy beton lemez alap vagy sáv alap.Amennyiben nem áll módukban lemez alapot készíteni, megoldás lehet a sarkokhoz, illetve a hosszanti oldal alá kiöntött beton lábak esetleg a földbe süllyesztett magasabb (minimum 15 cm) betonkockák. Az átlókat pontosan kell mérni. Az alapnak szabályos téglalapnak kell lennie. Az alap előkészítése.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

Minden garázsok és szerkezet ingyenes összeszerelése. Fizetés a garázs összeszerelését követően a helyszínen, számla ellenében, készpénzben történik.

Nem igényelünk előlegfizetést – fizetés kézbesítéskor. A garázs ára tartalmazza a szállítást és az összeszerelést

Igen. Minden általunk készített és összeszerelt garázsra kettő év garanciát vállalunk abban az esetben, amennyiben beton lemezalaphoz van rögzítve. Garanciát az általunk készített, illetve a gyártás során alkalmazott anyagokra vállalunk. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Vonzó árakat kínálunk a termék minőségéhez viszonyítva.